Fakturaköp - Sälj dina fakturor och få betalt direkt

Få ett kostnadsfritt prisförslag redan inom 1 timme!

Sälj faktura med Fortnox

Att sälja sin faktura med Fortnox är ett nytt sätt att få betalt för sina utställda fakturor och går att ansöka via deras hemsida. Detta är ett verktyg som gör det möjligt för företag att öka kassaflödet och hantera sina finansiella flöden.

Vad är Fortnox?

Fortnox är ett företagsprogram som är speciellt utformat för att hjälpa företag att hantera deras hela affärsprocess. Programmet hjälper dig att skapa och upprätthålla affärskonton, hantera kundorder, fakturering, inköp, lagerhantering och mycket mer. Den har ett mångsidigt gränssnitt som gör det möjligt för användare att utföra olika affärsprocesser. Det har ett intuitivt gränssnitt som är enkelt att använda och omfattar även många integrerade verktyg som förenklar processer. Fortnox är ett mycket kraftfullt företagsprogram som hjälper dig att förbättra och effektivisera din affärsprocess.

Fortnox faktura försäljning med regress

Fortnox erbjuder en enkel lösning för företag som söker fakturor som kan försäljas med regress. Med hjälp av Fortnox regressförsäljning kan du få tillgång till fortlöpande försäljning med låg inverkan på företagets kassaflöde. Det ger inte bara flexibilitet, utan det är också ett kostnadseffektivt alternativ till konventionella låneavtal. Dessutom har FortKnox ett stort nätverk av köpare som är intresserade av att köpa dina fakturor.

Fortnox fakturaförsäljning utan regress

Om du söker lösningar för försäljning av fakturor utan regress, är Fortnox ett utmärkt alternativ. De ger tillgång till ett stort nätverk av köpare som är intresserade av att köpa dina fakturor. Företaget har lång erfarenhet av att sälja fakturor utan regress och erbjuder ett brett utbud av tjänster som är skräddarsydda för att passa företagens behov. När du använder Fortnox får du också tillgång till många av de senaste teknikerna för fakturering och företagsfinansiering.

Kom igång med att sälja fakturan via Fortnox

Att använda Fortnox för att sälja fakturor är enkelt. Först måste du registrera dig för ett konto med Fortnox. När du har gjort det, kan du börja ladda upp dina fakturor för att få dem godkända. När du har godkänts kan du börja sälja dina fakturor till kunder via Fortnox. För att säkerställa att försäljningen går smidigt, kan det vara bra att ha en inköpsstrategi som hjälper dig att hitta och få köpare.

Vad kostar det att sälja sin faktura till Fortnox

Fortnox tar en avgift för alla försäljningar av fakturor som görs via deras tjänst. Avgiften är beroende av storleken på fakturan och antalet fakturor som säljs. Dessutom har Fortnox en årlig avgift som måste betalas för att vara med i deras nätverk. Denna avgift är beroende av företagets storlek. Det finns dock ingen upplupen avgift som måste betalas för att använda Fortnox.

Att sälja en faktura med fortnox kostar mellan 2-5% beroende på volym och fakturasumman. Oftast får du betala beroende på Fortnox individuella pristabell vilket baseras stort på volym, kreditrisk samt hur mycket du fakturerar per månad. Factoring bolaget brukar även vara ett bra sätt att öka likviditet samt samla in utestående skulder, de hanterar även hela flöder med påminnelsehantering och i visa fall även inkasso.

Några alternativ till Fortnox factoring

Om du letar efter alternativa fakturaförsäljningstjänster är det flera alternativ att välja mellan. Du kan välja mellan ett flertal banker eller finansinstitut såsom Krea, Qred, Svea och resurs. Dessa företag erbjuder ofta flexibla betalningsplaner och räntor, så se till att undersöka noggrant vilket företag som ger dig bäst villkor. Tänk också på att få reda på om det uppkommer dolda avgifter och dylikt.

Flera av dessa långivarna har en direkt uppkoppling som automatiserar flödet såsom Qred exempelvis på det viset: kan du sälja din faktura och få automatiskt betalt och bokföring direkt via plattformen. Du kan även skicka in fakturorna manuellt via mejl.

Enklaste sättet att komma igång med att sälja faktura

1. Registrera dig för ett konto på hos ett factoringbolag.

2. Skapa och ladda upp dina fakturor för att få dem godkända.

3. Få pengarna utbetalda till kontot inom 24-timmar

Våra senaste artiklar

Sälja fakturor och öka ditt kassaflöde

Sälj fakturor och öka ditt kassaflöde

Sälj din faktura snabbt – slipp jaga kundbetalningar

Sälj din faktura snabbt – slipp jaga kundbetalningar

Använd factoring på rätt sätt

Använd factoring på rätt sätt